Achtergrond - ATELIER FLOOR
50551
page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-50551,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Floor Duijndam

Achtergrond

Floor Duijndam studeerde in 2003 af aan de Technische Universiteit Delft. Na te hebben gewerkt voor verschillende bureaus waaronder Atelier Rijksbouwmeester en Fokkema & Partners Architecten start zij in 2009 haar eigen atelier. ATELIER FLOOR realiseert complete interieur en meubel ontwerpen. Opdrachtgevers zijn onder andere Cycas Hospitality, Heren 2 en Peak development. Hotelketens zoals Marriott, Accor en Hyatt behoren tot het portfolio.

ATELIER FLOOR werkt in elk project samen met andere bedrijven. Zo kunnen we samen een opdracht van A tot Z opleveren. Met als doel het vertalen van de beoogde uitstraling in een interieur dat vervolgens past als een goed maatpak.

info@atelierfloor.nl
0031 6 41141807

Op de afbeeldingen van deze website berusten auteursrecht.