Kanters TBI Bouw - ATELIER FLOOR
50975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50975,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kanters TBI Bouw

Kanters (TBI)

Barendrecht

550 m2 VVO

Voor Kanters is het bedrijfsrestaurant compleet opnieuw ingericht. Tevens is de inrichting van de entréehal deels gerenoveerd. De bestaande balie heeft een nieuw houten blad gekregen en is overgespoten met hoogglans witte lak. Twee achterwanden, bekleed met een vilten reliëf, dragen nu bij aan de akoestiek in de hal. Het restaurant is door de verschillende zitplekken, zoals de loungebank, leestafel en bar, een aangename ruimte geworden voor de lunch op kantoor, maar ook als informele overlegplek voor collega’s. Als onderdeel van de TBI groep wil Kanters haar huisstijl kleur in het interieur verwerkt hebben. Daarom is er gewerkt met een neutrale, warme basis. Het TBI groen is daarnaast als accentkleur is toegepast.

Completion

2010

Client

Kanters TBI Bouw

Type

Office renovation, reception and canteen area.

Size

500 m2

Op de afbeeldingen van deze website berusten auteursrecht.