Samenwerking - ATELIER FLOOR
50434
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50434,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
team_image

Koning Ellis

Architect

Heldere communicatie en een gestructureerd proces zijn erg belangrijk in onze werkwijze. Onze aanpak is pragmatisch, een ontwerp moet gewoon goed werken. Het wordt gemaakt voor de gebruikers en die moeten een omgeving hebben waarin prettig gewerkt en geleefd kan worden. Pragmatisch betekent voor ons ook dat er gedurende het proces getoetst wordt dat het budget wordt ingezet daar waar het nodig is, natuurlijk in overleg met de opdrachtgever en gebruiker.

team_image

EMMA Architecten

Architect

Emma werkt aan betekenisvolle gebouwen die met zorg worden gemaakt, met zorg in hun omgeving zijn ingepast, die mooi zijn en mooi oud kunnen worden. Emma maakt gebouwen waar in en omheen gebruikers een gelukkig en gezond leven leiden.

team_image

PBV Architecten

Architect

PBV architecten bestaat in zijn huidige samenstelling sinds 1993, is in 1984 opgericht als Poort & Partners en is een landelijk opererend architectenbureau. PBV architecten bestaat uit een hecht team dat in staat is oplossingen aan te dragen voor allerlei stedenbouwkundige, architectonische en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen.

team_image

Clemens lichtadvies

Licht ontwerp en advies

Licht vervult een behoefte van de mens; om bij te werken, te ontspannen, te kunnen zien. In onze verlichtingsplannen staan de wensen die onze opdrachtgevers hebben ten aanzien van licht dan ook centraal.<br /> Daarnaast zijn er ook andere aspecten van belang om tot een goed lichtontwerp te komen, zoals de architectuur van de ruimte of het gebouw, het kleurgebruik, het intredende daglicht en natuurlijk het energieverbruik.

team_image

Single Frame

3D visualisaties

Dennis van Egmond maakt overtuigende architectuurvisualisaties voor projectontwikkelaars, architecten en marketingbureaus.

team_image

Wendy Mahieu

Styling

Inspiratie haal ik overal vandaan, mijn zintuigen staan altijd op scherp. Ik heb oog voor details, sfeer, verfijning en vernieuwing, kortom de totale beleving van een concept. Mijn nieuwsgierige blik, zorgt er voor dat ik steeds weer nieuwe dingen ontdek en creƫer.

Op de afbeeldingen van deze website berusten auteursrecht.